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EXHIBIT 5 

(additions are underlined; deletions are [bracketed]) 

* * * * * 

Chicago Board Options Exchange, Incorporated 

Rules 

 

* * * * * 

 

Rule 6.42. Minimum Increments for Bids and Offers 

The Board of Directors may establish minimum increments for options traded on the Exchange. 

When the Board of Directors determines to change the minimum increments, the Exchange will 

designate such change as a stated policy, practice, or interpretation with respect to the 

administration of Rule 6.42 within the meaning of subparagraph (3)(A) of subsection 19(b) of 

the Exchange Act and will file a rule change for effectiveness upon filing with the Commission. 

Until such time as the Board of Directors makes a change to the minimum increments, the 

following minimum increments shall apply to options traded on the Exchange: 

 

(1) – (3) No change. 

 

(4) Except as provided in Rule 6.53C, bids and offers on complex orders, as defined in 

Interpretation and Policy .01 below, may be expressed in any net price increment (that may not 

be less than $0.01) that may be determined by the Exchange on a class-by-class basis and 

announced to the Trading Permit Holders via Regulatory Circular, regardless of the minimum 

increments otherwise appropriate to the individual legs of the order. Notwithstanding the 

foregoing sentence, bids and offers on complex orders in options on the S&P 500 Index (SPX), 

p.m.-settled S&P 500 Index (SPXPM) or on the S&P 100 Index (OEX and XEO), except for 

box/roll spreads, shall be expressed in decimal increments no smaller than $0.05 or in any 

increment, as determined by the Exchange on a class-by-class basis and announced to the 

Trading Permit Holders via Regulatory Circular. In addition: 

 

(a) The legs of a complex order may be executed in $0.01 increments; and 

 

(b) complex orders are subject to special priority requirements as described in Rules 6.45, 

6.45A, 6.45B, 6.53C, 24.19 and 24.20. 

 

(c) SPX Combo Orders are subject to special minimum increment requirements as 

described in Rule 24.20.  

 

* * * * * 

Rule 24.20. SPX Combo Orders 

(a)-(b) No change.  
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. . . Interpretations and Policies: 

 

.01 No change. 

 

.02 The minimum increment applicable to SPX Combo Orders under Rule 6.42 is as follows:  

 

(a) The legs of the SPX combination portion of an SPX Combo Order may be executed in 

$0.01 increments and the entire SPX combination must be executed in net price 

increments no smaller than $0.05.  

 

(b) If the non-SPX combination portion of an SPX Combo Order consists of one leg, the 

leg must be executed in increments no smaller than $0.05 if the execution price is below 

$3.00 and increments no smaller than $0.10 if the execution price is at or above $3.00.  

 

(c) If the non-SPX combination portion of an SPX Combo Order consists of multiple 

legs, the individual legs may be executed in $0.01 increments and the entire non-SPX 

combination portion of the SPX Combo Order must be executed in net price increments 

no smaller than $0.05.    

 

 

* * * * * 

 

 


