2023 SEC-FINRA-MSRB Compliance Conference

December 7, 2023

Agenda

Start	End	Duration	Topic
10:30 am	10:45 am	15 mins.	Opening Remarks
			Remarks by Ernesto Lanza (MSRB)
10:45 am	11:30 am	45 mins.	Panel 1: Credit Ratings
			Moderator: Victoria Nilsson (SEC)
			Panelists: Patrick Boyle (SEC), Lori Raineri (GFSJPA),
			Michael Rinaldi (Fitch), and Tom Doe (MMA)
			Topics:
			Rules of the Road
			Understanding Bond Ratings: Methodologies,
			Consistency of Application, and Assurance of
			Ratings
			Case Study
11.20	11.40	10 '	• Trends
11:30 am	11:40 am	10 mins.	Break Olympia Latin)
11:40 am	12:25 pm	45 mins.	Panel 2: Pricing Issues (New and Remarketing)
			Moderator: Rich Laufer (FINRA)
			Panelists: Grzegorz Steckiewicz (SEC), Ernesto Lanza
			(MSRB), Bri Joiner (MSRB), and Dave Sanchez (SEC)
			(MSRB), Bit Joiner (MSRB), and Dave Sanciez (SEC)
			Topics:
			Compliance Resources
			Supervisory Controls
			Examination Observations and Trends
12:25 pm	1:30 pm	65 mins	Lunch Break
1:30 pm	2:15 pm	45 mins.	Breakout Session: Compliance Concerns of Small
1			MAs
			Moderator: Carol Converso (MSRB)
			Panelists: Charles Palmer (Post Oak Municipal
			Advisors), Shelley Aronson (First River Advisory), and
			Diana Hamilton (Sycamore Advisors)
			Torios
			Topics:
			Considerations For Complying with Pagyirements Polated to the Maintenance of
			Requirements Related to the Maintenance of
			Written Communications and Supervision of

Start	End	Duration	Topic
			MA Activities, including Sole Proprietorship
			Self Supervision
1:30 pm	2:15 pm	45 mins.	Breakout Session: Compliance Concerns of Small
			Municipal BDs
			Moderator: Yolanda Trottman-Adewumi (FINRA)
			Panelists: Pepe Finn (Stern Brothers), Rick Kolman (Academy Securities), and Vincent McCarley (Backstrom McCarley Berry)
			Topics
			Topics: A Jacques Impacting Small Municipal PDs
			 Issues Impacting Small Municipal BDs Solving Challenges in the Current Regulatory
			Environment
2:15 pm	2:25 pm	10 mins	Break
2:25 pm	3:10 pm	45 mins.	Panel 3: Unregistered MA/BD Activity by
2.23 pm	3.10 pm	+5 mms.	Registered MA/BDs
			Moderator: Adam Wendell (SEC)
			Panelists: Rebecca Olsen (SEC), Michael Nouri
			(FINRA), Bill Downey (FINRA), and Bri Joiner
			(MSRB)
			Topics:
			Boundaries of Registered MA/BD Activity
			• IRMA
			 Investment of Proceeds
			Private Placements
			Tender Offers
3:10 pm	3:20 pm	10 mins.	Break
3:20 pm	4:05 pm	45 mins.	Panel 4: Regulatory Outlook and Exam
	1		Enforcement Priorities
			Moderator: Frank Mazzarelli (MSRB)
			Panelists: Colin Ray (SEC), Rebecca Olsen (SEC),
			Gene Davis (FINRA), and Meghan Ferguson (FINRA),
			1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
			Topics:
			SEC/FINRA Examination Priorities
			Observations and Trends Related to
			Supervision, Conflicts of Interest Disclosures,
			and Books and Records Obligations for MAs
			Observations and Trends Related to Form G-32
			and Form G-37 Filing Obligations for BDs

Start	End	Duration	Topic
			SEC/FINRA Enforcement Priorities
4:05 pm	4:15 pm	10 mins.	Closing Remarks
			Remarks by Dave Sanchez, Director (SEC)