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RE: File Number SR-NASD-2006-029/Proposed Rule Change 
Relating to Amendments to Rule 6530 to Clarify the 
Removal Process for Securities of OTCBB Issuers That 
Fail to Remain Current with OTCBB Reporting 
Requirements 

 
Dear Ms. Morris: 
 
This letter is submitted in response to the SEC’s request for 
comments on NASD’s “Proposed Rule Change Relating to Amendments 
to Rule 6530 to Clarify the Removal Process for Securities of 
OTCBB Issuers that Fail to Remain Current with OTCBB Reporting 
Requirements.” 
 
NASD filed the proposed rule change to clarify the removal 
process and grace periods for securities of OTCBB issuers that 
fail to remain current in their reporting requirements.  
 
We are writing this letter to request further clarification as 
to one specific issue relative to defining a delinquent issuer. 
Footnote 10 of the release states in part; “If the issuer does 
not file the required report by the expiration of the applicable 
Rule 12b-25 grace period, notice of a pending change to the 
issuer’s symbol will be publicly reported on the OTCBB Daily 
List and the “E” modifier will be appended to the trading symbol 
of that issuer’s securities.” It further states that the 
applicable grace period under NASD Rule 6530 will be calculated 
from the date of publication on the OTCBB Daily List.  
 
Is the statement suggesting that for an issuer to be delinquent, 
for purposes of Rule 6530, that, (1)the issuer must miss the 
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applicable Rule 12b-25 grace period, and (2)receive a notice of 
a pending change to the issuer’s symbol which is publicly 
reported on the OTCBB Daily List? Or, alternatively, if an 
issuer is delinquent in its filing of a required report, however 
does not receive such notice through the posting on the OTCBB 
Daily List, is the issuer still considered delinquent for 
purposes of calculating the “three times in a two-year period.” 
In your Release No. 34-52786; File No. SR-NASD-2005-011, dated 
November 16, 2005, the release stated, “In addition, Nasdaq has 
represented that, upon implementation, it plans to provide an 
OTCBB issuer notification whenever Nasdaq determines that the 
issuer is late in a periodic filing, along with an explanation 
of the consequences of the OTCBB issuer’s delinquent status.”  
 
Our firm has already experienced a situation wherein an Edgar 
filer filed a 10-KSB at 5:00pm, Pacific Coast time, on the 17th 
of April, the last day to file within the 12b-25 extended 
period. Pursuant to 12b-25 the filing is considered delinquent, 
if filed after 5:30pm East Coast time; therefore the filing 
above referenced is considered delinquent. However; if the 
delinquent issuer does not show up on the OTCBB Daily List, is 
such issuer considered to have “burned up” one delinquency for 
purposes of NASD Rule 6530(e)? 
 
We are proposing that a delinquent filer for purposes of NASD 
Rule 6530 requires definitive notice as to its delinquency, as 
in some cases the issuer may not be informed by its Edgar filer 
as to the late filing. We believe that the proper notice on 
confirmation of the delinquency should be the OTCBB Daily List.  
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