KRT-1500 Skjema for melding om transaksjoner utført av personer med ledelsesansvar («primærinnsidere») og deres nærstående Rapporteringspliktig: Primærinnsider Nærstående person Nærstående foretak Informasjon om den som rapporterer Etternavn TRAAHOLT Fornavn KNUT Foretaksnavn Flex LNG Om primærinnsider Etternavn SAKMAR Fornavn SUSAN Stilling / Rolle Board Member / Director Ny melding eller korrigering av tidligere meldt transaksjon Ny melding Korrigering Informasjon om utstederen eller deltakeren på utslippskvotemarkedet Foretaksnavn Flex LNG Ltd LEI-nummer 21380084THHU3MPC3647 Skjemaversjon: 46345 1 Exhibit 99.2

KRT-1500 Skjema for melding om transaksjoner utført av personer med ledelsesansvar («primærinnsidere») og deres nærstående Beskrivelse av det finansielle instrumentet/type finansielt instrument Instrument Aksje ISIN-kode BMG359472021 Navn på og/eller beskrivelse av det finansielle instrumentet Transaksjonstype Transaksjonstype Kjøp Aksjeopsjonsprogram Transaksjonen er knyttet til utøvelse av et aksjeopsjonsprogram Ja Nei Valuta for transaksjonen Valuta USD Priser og volum Pris per enhet 28,5 Volum 5 000 Aggregert informasjon Gjennomsnittlig pris per enhet 28,50000 Aggregert volum 5 000 Total sum 142 500,000000 Dato for transaksjonen Dato 06.12.2023 Handelsplass for transaksjonen Handelsplass Annen handelsplass Annen handelsplass NYSE - New York Stock Exchange MIC-kode XNYS Kommentar The reporting relates to purchase of Flex LNG Ltd' s shares listed on NYSE 2