
 

UNITED STATES 
SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION 

WASHINGTON, D.C.   20549-4561 
 

       DIVISION OF 
CORPORATION FINANCE 

Mail Stop 4561 
 

 

      October 28, 2010 
 
Via U.S. Mail and facsimile 212-644-6498 
 
Mr. Gary B. Wolff, P.C. 
488 Madison Avenue 
Suite 1100 
New York, NY 10022 
 
Re: TK Star Design, Inc. 

File No. 333-156457 
 
Dear Mr. Wolff: 
 
 We have received your letter dated October 24, 2010 on behalf of TK Star Design, Inc. 
(the “Company”) requesting this Division accept its annual report for the year ended December 
31, 2009 on Form 10-K in lieu of filing the annual report on Form 10-K for the year ended 
December 31, 2008, as described in your letter.  It is our understanding that the Company had 
not filed any reports since going effective on its initial registration statement in February 2009, 
but has recently filed all delinquent interim reports on Form 10-Q. The registration statement that 
went effective included annual financial statements for the years ended December 31, 2007 and 
2006 and interim statements for the nine months ended September 30, 2008 and 2007. 

 
In connection with your request, we believe it is appropriate to note that the Company is 

responsible under the federal securities laws and regulations to file the required reports with the 
Commission and to determine the accuracy and adequacy of the information provided.  To be in 
full compliance with the reporting requirements of the Exchange Act, the Company is required to 
file all delinquent reports.  However, this Division will accept the Company’s filing described 
above, which brings the Company’s information up to date.   
 
 A number of rule and form eligibility standards under the Securities Act and the 
Exchange Act – such as, for example, Regulation S, Rule 144, Form S-3, and Form S-8 – 
require, among other things, that issuers wishing to avail themselves of that rule or form be 
subject to the Exchange Act reporting requirements and have filed all material required to be 
filed pursuant to Exchange Act Section 13 or 15(d) for a specified period of time (this 
requirement is referred to commonly as the requirement that the issuer be “current” in its 
Exchange Act reports).  Our determination to accept the filings as described in your letter and 
above will not result in the Company becoming “current” in its Exchange Act reports; rather, the 
Company’s only means of satisfying that “current” reporting requirement continues to be its 
filing of all required materials during the period specified in a particular rule or form.   For 
specific consideration of the Company’s eligibility to rely on specific rules or forms going 
forward, please contact the Division’s Office of Chief Counsel. 
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 Finally, please understand that this Division’s determination regarding the acceptance of 
the described filings does not foreclose any future enforcement action with respect to the 
Company’s filings or failures to file under the Exchange Act. 
 

Our conclusions are based solely on the information included in your letter.  Materially 
new or different facts and circumstances could result in different conclusions.  If you have any 
questions about this letter, please contact me at (202) 551-3403. 
 
      Sincerely, 
 
 
 
      Steven Jacobs 

Associate Chief Accountant  


