
 

UNITED STATES 
SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION 

100 F Street, NE 
WASHINGTON, D.C.  20549 

       DIVISION OF 
CORPORATION FINANCE 

 
April 20, 2012 

 
 
Via U.S. Mail and facsimile 631-754-1127 
 
Peter Hodyno  
President and Chief Executive Officer 
Secure Digital, Inc. 
2 Glenwood Lane  
Huntington, NY  11743 
 
Re:  Secure Digital, Inc. 
        File No.: 333-118035 

 
Dear Mr. Hodyno: 
 

In your letter dated February 10, 2012 which we received on March 20, 2012 and your 
letter dated April 10, 2012, which we received on April 16, 2012, you requested that the staff 
waive the requirement to provide a written consent from Jewett, Schwartz, Wolfe & Associates 
(“JSW”), the independent auditors of the company’s period from inception January 28, 2004 to 
November 30, 2008 financial statements in connection with the company’s Form S-1.  Your 
letter and accompanying affidavit dated February 21, 2012 were furnished pursuant to Rule 437 
of Regulation C. 
 

We understand the company is unable to obtain the consent because JSW has ceased 
operations.  Based on the information contained in your letter and affidavit, and the staff’s 
understanding that the company remains unable to obtain a reissued audit report or consent from 
JSW, the staff will grant your request provided the company makes the following disclosures in 
the Form S-1: 

• State in a legend on the face of a copy of JSW’s report that the report is a copy of the 
previously issued report and that the ceased firm has not reissued the report.   

• State under the Risk Factors section of the Form S-1 that the auditor for the company’s 
period from inception January 28, 2004 to November 30, 2008 financial statements has 
ceased operations and has not consented to the use of its report in the company’s Form  
S-1.  The auditor should not be named.   

• Clearly disclose the limitations on recovery by investors due to the lack of reissuance of 
the audit report in the Experts Section of the Form S-1.  No disclosure in the Form S-1 
should expressly or implicitly purport to disclaim the company’s liability for the 
company’s financial statements.  
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Also, note the requirements of AU 9508.61 regarding the successor’s audit report, if the 
prior year’s financial statements are unchanged.  AU 9508.61 states that “the successor auditor 
should indicate in the introductory paragraph of his or her report (a) that the financial statements 
of the prior period were audited by another auditor, (b) the date of the predecessor auditor's 
report, (c) the type of report issued by the predecessor auditor, and (d) if the report was other 
than a standard report, the substantive reasons therefor.  The successor auditor ordinarily also 
should indicate that the other auditor has ceased operations.”  The successor auditor’s report 
should not name the predecessor auditor.  

 
The staff’s conclusion is based solely on the information provided in your letters and  

affidavit.  Different or additional material facts could result in a different conclusion.  If you 
have any questions concerning this letter, please contact me at 202-551-3511. 
 
 
 
        Sincerely, 
 
 
 

Louise M. Dorsey 
Associate Chief Accountant 

 


