
 

May 17, 2012 
 
 
Via E-mail 
Mr. David Baazov 
President and Chief Executive Officer 
Amaya Gaming Group Inc. 
7600 TransCanada Hwy 
Pointe-Claire, Quebec, Canada 
H9R 1C8 
 

Re: CryptoLogic Limited 
Amendment No. 7 to Tender Offer Statement on Schedule TO 
Filed on May 16, 2012 by Amaya Gaming Group Inc. 
File No. 005-59141 

 
Dear Mr. Baazov: 
 

We have reviewed your amended filing and have the following comments. 
 
Exhibit 99.(a)(12) -- Notice of Change and Extension of the Offer, dated May 16, 2012 
 
Notice of Change and Extension 
 
Amendments to the Offer Document, page 1 
 
1. We refer to comment 8 of our letter dated March 1, 2012, in which we asked you to 

disclose whether there were means under applicable law to squeeze out minority 
shareholders in the event that you were to obtain more than 50 percent of the 
CryptoLogic shares, but less than 90 percent.  You responded in your letter dated 
March 8, 2012 that there were no such means, and modified your disclosure to that effect.  
Please advise how this prior disclosure, made during the initial acceptance period of your 
offer, comports with your current disclosure regarding a “Subsequent Acquisition 
Transaction.” That disclosure indicates that you own sufficient CryptoLogic Shares to 
effect a Subsequent Acquisition Transaction, due to the provisions regarding minority 
holdings under Multilateral Instrument 61-101. 

 
2. Please advise how you determined that disclosure regarding the Subsequent Acquisition 

Transaction was not material to security holders, such that it did not need to be disclosed 
to security holders prior to the end of the initial acceptance period, when withdrawal 
rights terminated. 
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3. Please provide your analysis as to the applicability of Rule 13e-3 to the Subsequent 
Acquisition Transaction.  We note that you did not disclose during the initial acceptance 
period your intention to engage in a Rule 13e-3 transaction, the form and effect of such 
transaction and, to the extent known, the proposed terms thereof, and so you do not 
appear to be relying on Rule 13e-3(g)(1), if an exemption is required. 

 
You may contact me at (202) 551-3503 if you have any questions regarding our 

comments. 
 
 

Sincerely, 
 

/s/ David L. Orlic 
 

David L. Orlic 
Special Counsel 
Office of Mergers and Acquisitions 

 
 
cc: Via E-mail 

Christopher W. Morgan, Esq. 
Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP  


