
 

UNITED STATES 
SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION 

WASHINGTON, D.C. 20549-0303 
 

       DIVISION OF 
CORPORATION FINANCE 

 
 

May 25, 2007 
 

 
Via Facsimile 011 44 207 108 7429 and U.S. Mail 
 
Sarah Murphy 
Freshfields Bruckhaus Deringer  
65 Fleet Street 
London EC4Y 18S 
England 
 
Re: Pacific Internet Ltd 

Schedule TO-T/A filed on May 23, 2007 by Connect Holdings Ltd, et al. 
Schedule 13E-3/A filed on May 23, 2007 by Connect Holdings Ltd, et al 
SEC File No. 5-79632 
 

Dear Ms. Murphy: 
 
We have reviewed the amended filings listed above. Our comments follow. All defined 
terms have the same meaning as in the Offer to Purchase dated May 2, 2007 and included 
as Exhibit (a)(1)(a) to the Schedule TO-T filed on the same date.  
 
1. Refer to comment 5 in our letter dated May 16, 2007 and your response. While 

we don’t necessarily agree, based on the information provided in your response, 
that the “Option Proposal” does not constitute a tender offer under US rules, we 
note that if you seek to rely on the Tier I exemption to conduct the Options 
Proposal, you must furnish a Form CB to the Commission.  
 

2. Refer to comment 11 in our letter dated May 16, 2007 and your response. We do 
not believe the revised disclosure you have added to the Offer to Purchase in 
response to our comment clarifies the information you provide in your response 
letter. For example, you state in your response letter that shareholders resident in 
a jurisdiction into which the Offer in your view is not being made may 
nevertheless accept the Offer “from the U.S. or from Singapore or any other 
jurisdiction in which such acceptance is in compliance with law.” However, in the 
revised disclosure document you state that tenders will not be accepted “from any 
jurisdiction in which the making of this Offer or acceptance thereof would not be 
in compliance with the laws of that jurisdiction.” Clarify how shareholders in 
jurisdictions in which the Offer is not being made may accept it and tender their 
shares, in accordance with Rule 14d-10. 
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3. Refer to comment 16 in our comment letter dated May 16, 2007 and your 

response. Put the explanation of why you believe the availability of the 
Compulsory Acquisition at the 90% threshold only contributes to the board’s 
finding of fairness into the revised Offer to Purchase. This is less than clear, for 
the reasons outlined in the original comment letter.  
  

Closing Comments 
 
Please revise your filings to comply with the comments above. If you do not agree with a 
comment, tell us why in a supplemental response letter that you should file via EDGAR 
as correspondence. The letter should note the location in your amended disclosure 
document of changes made in response to each comment or otherwise.  
 
We may have additional comments after reviewing your amendment. If you would like to 
discuss these comments or other matters concerning your tender offer materials, please 
do not hesitate to contact me at (202) 551-3263.   
 
 
Sincerely, 
 
 
 
Christina Chalk 
Special Counsel 
Office of Mergers and Acquisitions 
 
 


	Via Facsimile 011 44 207 108 7429 and U.S. Mail
	1. Refer to comment 5 in our letter dated May 16, 2007 and your response. While we don’t necessarily agree, based on the information provided in your response, that the “Option Proposal” does not constitute a tender offer under US rules, we note that if you seek to rely on the Tier I exemption to conduct the Options Proposal, you must furnish a Form CB to the Commission.  
	2. Refer to comment 11 in our letter dated May 16, 2007 and your response. We do not believe the revised disclosure you have added to the Offer to Purchase in response to our comment clarifies the information you provide in your response letter. For example, you state in your response letter that shareholders resident in a jurisdiction into which the Offer in your view is not being made may nevertheless accept the Offer “from the U.S. or from Singapore or any other jurisdiction in which such acceptance is in compliance with law.” However, in the revised disclosure document you state that tenders will not be accepted “from any jurisdiction in which the making of this Offer or acceptance thereof would not be in compliance with the laws of that jurisdiction.” Clarify how shareholders in jurisdictions in which the Offer is not being made may accept it and tender their shares, in accordance with Rule 14d-10. 
	3. Refer to comment 16 in our comment letter dated May 16, 2007 and your response. Put the explanation of why you believe the availability of the Compulsory Acquisition at the 90% threshold only contributes to the board’s finding of fairness into the revised Offer to Purchase. This is less than clear, for the reasons outlined in the original comment letter.   
	Closing Comments 
	Please revise your filings to comply with the comments above. If you do not agree with a comment, tell us why in a supplemental response letter that you should file via EDGAR as correspondence. The letter should note the location in your amended disclosure document of changes made in response to each comment or otherwise. 

